Speelgoed met naam


Wil je graag een gepersonaliseerd cadeau geven? Dan ben je bij KIEK aan het goede adres! Divers speelgoed kunnen wij voorzien van naam of bedrijfslogo.
Onze mogelijkheden zijn: groot houten speelgoed zoals een Little Dutch poppenbedje, poppenwagen, blokkenkarren (roze of blauw) & het vintage busje. Of op de stang van onze geliefde Trybike 2in1 vintage steel loopfietsen. 
Daarnaast hebben we de mogelijkheid om kinderkoffertjes te personaliseren. Deze koffertjes kun je dan vullen met leuke cadeaus en zo heb je een compleet & origineel pakket!

Voorbeelden van speelgoed wat gepersonaliseerd kan worden, zoals houten poppenwagen, poppenbed, vintage busje,blokkenkar of een fiets

 De kosten voor het laten personaliseren zijn €13,95. Het personaliseren kost +/- vier werkdagen, houdt hier rekening mee in uw planning. Ook kunt u online uw personaliseringsverzoek bestellen! 

HOE HET WERKT:
Stap 1: Voeg in je bestelmandje het product toe die je gepersonaliseerd wilt hebben.
Stap 2: Voeg het product 'Personaliseren' toe aan je bestelmandje en vergeet daarbij niet je gewenste lettertype te kiezen! 
Stap 3: Vul bij het afrekenen in het kopje 'Speciale instructies voor verkoper' de naam in die je op het product wilt hebben. Let op: Mocht je meerdere producten kopen benoem dan ook het product waar je de naam op wilt hebben.
Aangepaste voorwaarde op dit online product: levertijd +/- 7 werkdagen en het product kan niet geretourneerd worden.

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden of heb je een speciaal verzoek zoals een bedrijfslogo? Vul dan het onderstaande contact formulier in of mail naar info@kiek.nl!